[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 6، شماره 1 - ( 4-1396 ) ::
جلد 6 شماره 1 صفحات 175-188 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر مهندسی ژنتیک سیب زمینی تاکنون
مقصود پژوهنده*، غزل کاروان، عاطفه سادات رضوی
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران ، pazhouhandeh@gmail.com
چکیده:   (1366 مشاهده)

سیب زمینی با نام علمی  Solanum tuberosom گیاهی یکساله از خانواده  Solanaceae و یکی از گیاهان مهم زراعی و غذایی می باشد. این مقاله مروری است بر تحقیقات مهندسی ژنتیک که روی این محصول از قدیم تاکنون صورت گرفته است. گیاهان مختلف تراریخته سیب زمینی که به منظور بهبود ویژگی های زراعی و سازگاری آن به محیط، ایجاد مقاومت نسبت به تنشهای زیستی و غیر زیستی، ایجاد مقاومت نسبت به پاتوژنهای قارچی و باکتریایی و ویروسها، ایجاد مقاومت در برابر آفات، تولید پروتئین های نوترکیب، تولید واکسنهای خوراکی تولید شده اند توصیف می شوند.

واژه‌های کلیدی: بیوتکنولوژی، تراریخته، سیب زمینی، مهندسی ژنتیک
متن کامل [PDF 270 kb]   (915 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: مهندسی ژنتیک گیاهی
دریافت: ۱۳۹۵/۱۲/۸ | پذیرش: ۱۳۹۶/۴/۱۹ | انتشار: ۱۳۹۶/۶/۱۹
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pazhouhandeh M, Karvan G, Razavi A. A review on potato genetic engineering researches yet. Genetic Engineering and Biosafety Journal. 2017; 6 (1) :175-188
URL: http://gebsj.ir/article-1-185-fa.html

پژوهنده مقصود، کاروان غزل، رضوی عاطفه سادات. مروری بر مهندسی ژنتیک سیب زمینی تاکنون. مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی. 1396; 6 (1) :175-188

URL: http://gebsj.ir/article-1-185-fa.html



دوره 6، شماره 1 - ( 4-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
دوفصل نامه علمی-پژوهشی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی Genetic Engineering and Biosafety Journal
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3877