گروه بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران ، pazhouhandeh@gmail.com
چکیده: (6762 مشاهده)
سیب زمینی با نام علمی Solanum tuberosom گیاهی یکساله از خانواده Solanaceae و یکی از گیاهان مهم زراعی و غذایی می باشد. این مقاله مروری است بر تحقیقات مهندسی ژنتیک که روی این محصول از قدیم تاکنون صورت گرفته است. گیاهان مختلف تراریخته سیب زمینی که به منظور بهبود ویژگی های زراعی و سازگاری آن به محیط، ایجاد مقاومت نسبت به تنشهای زیستی و غیر زیستی، ایجاد مقاومت نسبت به پاتوژنهای قارچی و باکتریایی و ویروسها، ایجاد مقاومت در برابر آفات، تولید پروتئین های نوترکیب، تولید واکسنهای خوراکی تولید شده اند توصیف می شوند.
Pazhouhandeh M, Karvan G, Razavi A. A review on potato genetic engineering researches yet. Genetic Engineering and Biosafety Journal 2017; 6 (1) :175-188 URL: http://gebsj.ir/article-1-185-fa.html